Hoe werkt het?

 

Inspiratie & Selectie

Begin met het verkennen van onze collecties zijden bloemen en bloemstukken op onze website. Wij hebben uitgebreide collecties die passen bij elke stijl en gelegenheid.

Persoonlijk Advies

Heeft u specifieke wensen of bent u niet zeker wat het beste bij uw evenement past? Neem contact op met ons deskundige team. Wij bieden persoonlijk advies en kunnen op maat gemaakte arrangementen creëren, speciaal voor uw evenement.

Offerte

Na het bespreken van uw wensen en het selecteren van de gewenste bloemstukken, zullen we een gedetailleerde offerte voor u opstellen. Hierin vindt u alle kosten, inclusief eventuele bezorg- en ophaalkosten.

Bevestiging & betaling

Wanneer alles naar wens is, bevestigt u de bestelling en regelt u de betaling. We bieden diverse betalingsmogelijkheden en voorwaarden aan om het proces zo soepel mogelijk te maken.

Levering

Op de afgesproken datum en tijd leveren wij de zijden bloemstukken op uw locatie. Ons team zorgt ervoor dat alles er perfect uitziet, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw evenement.

Geniet van uw Evenement!

Met de pracht van onze zijden bloemen als decoratie kunt u er zeker van zijn dat uw evenement een onvergetelijke uitstraling heeft.

Terugzending

Na afloop van het evenement kunt u de bloemstukken eenvoudig inpakken in de door ons geleverde verpakking, of dit door ons laten doen. Op de afgesproken datum en tijd komen we alles weer ophalen. Zo heeft u geen zorgen over het bewaren of terugsturen van de bloemen.

Feedback

Wij waarderen uw mening! Laat ons weten hoe alles is gegaan en of u suggesties heeft voor verbetering. Ons doel is om onze service voortdurend te verbeteren. Ook ontvangen wij graag foto’s wanneer u deze wilt delen.

Meest gestelde vragen

Wat doet Zijden Bloemen Service?

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van hoogwaardige zijden bloemen en bloemstukken voor verschillende gelegenheden zoals bruiloften, evenementen, bedrijfsfeesten en meer. Ook is het mogelijk om zijden bloemen en bloemstukken bij ons te kopen.

Waarom kiezen voor zijden bloemen in plaats van echte bloemen?

Zijden bloemen hebben verschillende voordelen. Ze verwelken niet, zijn vaak kosteneffectiever op de lange termijn en kunnen vooraf worden geregeld zonder zorgen over versheid. Ze zijn ook ideaal voor mensen met allergieën. Bovendien zijn zijden bloemen bijna niet van echte bloemen te onderscheiden.

Hoe onderhoud ik de gehuurde zijden bloemen?

Onze zijden bloemen zijn onderhoudsarm. Meestal volstaat het om ze licht af te stoffen. We leveren ook specifieke instructies bij elke bestelling om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uit blijven zien.

Hoe onderhoud ik de gehuurde zijden bloemen?

Onze zijden bloemen zijn onderhoudsarm. Meestal volstaat het om ze licht af te stoffen. We leveren ook specifieke instructies bij elke bestelling om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uit blijven zien.

Kan ik een specifiek bloemstuk of ontwerp aanvragen?

Ja, we bieden maatwerk aan. Neem contact op met ons om uw wensen te bespreken.

Hoe lang kan ik de zijden bloemen huren?

Onze standaard huurperiodes variëren, maar we zijn ook flexibel om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer details.

Wat gebeurt er als een bloemstuk beschadigd raakt tijdens de huurperiode?

Wij begrijpen dat ongelukken kunnen gebeuren. Er kan een schadevergoeding in rekening worden gebracht bij beschadiging mocht deze niet makkelijk te herstellen zijn. Raadpleeg ons huurbeleid voor meer informatie.

Bieden jullie ook bezorg- en ophaalservice aan?

Ja, we bieden zowel bezorg- als ophaalservice aan. De kosten variëren afhankelijk van de locatie en de grootte van de bestelling. Ook kunnen wij de zijden bloemen en bloemstukken ter plekke stylen zodat het perfect aansluit bij de locatie.

Zijn de zijden bloemen milieuvriendelijk?

Ja, wij zetten ons in voor duurzaamheid. Onze zijden bloemen zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt, waardoor verspilling wordt verminderd. Bovendien kiezen we, waar mogelijk, voor milieuvriendelijke materialen en praktijken.

Wat zijn de kosten van het huren van zijden bloemen?

De kosten variëren afhankelijk van het gekozen bloemstuk en de huurperiode. Voor een schatting kunt u uitgaan van ongeveer 50% van de prijs voor vergelijkbare stukken met echte bloemen. Met zijden bloemen bent u dus veel goedkoper uit! Neem contact met ons op voor een specifieke offerte.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen of een afspraak maken?

U kunt direct via onze website contact opnemen, ons een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen!